Lars Stokke ny Business Director i Computas

Etter 13 år i Visma Consulting går Lars Stokke til rollen som Business Director i Computas. Han blir en del av selskapets øverste ledelse, og tar med seg lang bransjeerfaring til det norske IT-konsulentselskapet.

Lars Stokke er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og har over 20 års fartstid som utvikler, konsulent, og salgsleder. I Visma Consulting, nå Twoday, har han de siste åtte årene vært leder for forretningsområdet Microsoft-løsninger. Han har høstet bred erfaring med å bygge opp et solid konsulent- og fagmiljø innen Azure og .Net og en bred kundeportefølje, spesielt i offentlig sektor. Partnerskapet med Microsoft har også stått sentralt i forretningsutviklingen.

Hos sin nye arbeidsgiver skal Stokke jobbe med å videreutvikle Computas’ kundeportefølje i offentlig sektor og spesielt styrke selskapets profil på Microsofts skyteknologi. Han vil også jobbe aktivt med Computas sin etablering i Trondheim.

Administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen, er svært fornøyd med å ha fått med seg Stokke som en del av lederteamet i Computas.

– Lars har en profil og fremtoning som matcher Computas-kulturen svært godt. Hans tidligere resultater gjør meg trygg på at han vil lykkes med verdiskapning for både Computas og våre kunder fremover, sier Eilertsen.

Skal øke antall ansatte

Computas har en ambisjon om at satsningene der Stokke vil få en ledende rolle, vil bidra til vekst i form av flere ansatte. Dette er et arbeid han ser frem til å ta fatt på.

– Forretningsutvikling handler i stor grad om å ansette riktige folk, og gi disse gode rammer for å bygge kunderelasjoner og drive kompetanseutvikling. Gjennom mange års samarbeid, og konkurranse, med Computas, vet jeg at jeg møter et høykompetent og motivert konsulentmiljø i ny stilling. Jeg ser frem til arbeidet med å videreutvikle dette, sier Stokke.

– Vi ønsker å ansette flere til fagmiljøet vårt både i Oslo og Trondheim, og har allerede flere gode folk på vei inn, røper han.