Personer samarbeider med å designe nye digitale tjenester

Skreddersydde kurs i Jira og Confluence

Vi hjelper deg i gang med å realisere en ny arbeidshverdag for deg og dine medarbeidere. Vi rådgir virksomheter som ønsker å vite mer om Atlassian – Jira, Jira Service Management og Confluence, og hjelper med å komme i gang med bruk av disse verktøyene. Vi hjelper også virksomheter som allerede bruker verktøyene, men som ønsker å utnytte potensialet enda bedre.

For å sikre kurs som tar hensyn til din virksomhets behov, arbeidsmetodikk og eventuelle apper, tilbyr vi skreddersydde kurs tilpasset din bedrift. Med utgangspunkt i våre standardiserte kurs, vil vi sammen med ressurspersoner i din bedrift tilpasse og justere slik at opplæringen blir helt i henhold til behov. Ved behov kan kurs-gjennomføringen avholdes på engelsk. Dersom du er på jakt etter et kurs som ikke helt passer inn i rammen av våre standardiserte kurs, tilbyr vi skreddersøm også for dette. Ta kontakt!

Computas gjorde et grundig forarbeid med å forstå hvordan vi bruker Jira, og kunne derfor gi relevant input både til administratorer og brukere. Som en bonus har vi nå kunnet bruke Computas på små og store konfigurasjonsendringer, noe de gjør raskt og nøyaktig.

Ole Alexander Mæhle, Director R&D at AutoStore