Ipad med Google logo

BigQuery for vesentlig reduksjon av total cost of ownership

Tradisjonelle Enterprise Data Warehouse (EDW) krever dyre produkt lisenser, store investeringer i hardware samt betydelig ressursinnsats for å skrive og vedlikeholde relevante spørringer og rapporter. For å adressere disse utfordringene har Google utviklet BigQuery, som er en grensesprengende skybasert tjeneste, som erstatter det tradisjonelle datavarehuset. BigQuery er cloud native og man får umiddelbare svar på alle type spørringer. Dette passer bra i en bedrift der man ikke ønsker å vente i flere måneder for å få nye nøkkeltall inn i en ny rapport.

Få mest mulig verdi ut av dine data

Med Google BigQuery kan du fokusere på det som er viktig; å få mest mulig verdi ut av dine data. Infrastruktur, sikkerhet og skalerbarhet håndteres automatisk og du betaler kun for bruk av tjenesten. Med ekstrem ytelse og et standard SQL-språk kan du utforske dataene dine på helt nye måter, uten å tenke på investeringer i hardware eller lisenser. Dette gir en unik fleksibilitet og legger til rette for mye kortere tid fra data til verdifull innsikt.

Du kan bruke BigQuery fra din kontormaskin, hjemmedatamaskin, nettbrett eller mobil uten å måtte installere noe. Du trenger ikke å tenke på VPN-tunneler eller eksternt skrivebord. Alt er allerede lett tilgjengelig. Sikkerhet og ID-administrasjon håndteres av Google.

BigQuery explained in one minute

Fordeler med BigQuery

  • Ingen investeringskostnader – ingen bindingstid og du betaler kun for bruk.
  • Enkelhet – ingen installasjoner og et intuitivt brukergrensesnitt.
  • Skalerbarhet og ytelse – spørringene dine går raskt, uansett datamengde.
  • Sikkerhet – dine data er krypterte og tilgangskontroll håndteres av Google.
  • Trygghet – ikke tenk på backup, dataene dine replikeres automatisk for deg.
  • Innsikt – du kan utforske store datamengder mye mer effektivt.

Nordens ledende Google Cloud Platform Partner

Som Nordens ledende Google Cloud Platform Partner, har vi levert flere løsninger til store kunder hvor Google BigQuery er en sentral tjeneste. Vi tilbyr både rådgivning og implementering, og tar gjerne en prat for å konkretisere hvilke gevinster din virksomhet kan realisere ved å ta i bruk Google BigQuery.

Portrettbilde av Rune Hagbartsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rune Hagbartsen