Eksklusivt frokostseminar

Bli datadrevet på Google Cloud Platform

02. Jun 08:30-11:00

Google Norge, Bryggegata 6, 0250 Oslo

Å utnytte mulighetene som ligger i moderne data- og analyseplattformer vil være helt sentralt for virksomheter som ønsker å bli mer datadrevne. Men hva kjennetegner en moderne data- og analyseplattform og hvor bør man starte?

Torsdag 2. juni inviterte Computas og Google de med et lederansvar innenfor teknologi og forretning til frokost og spennende foredrag i Google sine lokaler. Gjennom temaet moderne data- og analyseplattformer på Google Cloud Platform (GCP) delte vi tips til hvordan virksomheter kan lage treffsikre og brukerorienterte tjenester med smart bruk av data. Ståle Heitmann, CTO i Elvia, fortalte hvordan Norges største nettselskap jobber med å bli mer datadrevne, ved hjelp av Data Mesh-tankesettet. Les mer om foredragene nedenfor.

Lyntaler

Per Axel Aamot

Hvordan bli en datadrevet virksomhet? 

Hva vil det si å være datadrevet og hvilke hindringer finnes? Og Data Mesh, som har vært en tydelig trend ved etablering av dataplattformer de siste årene – er det mer enn en trend? Hva er det egentlig, og hvordan påvirker det de som skal bli datadrevet?

Per Axel Aamot, Rådgiver innenfor datadrevet utvikling i Computas.

Hvordan jobber Norges største nettselskap med data?

Hvordan jobber Elvia (tidligere Hafslund og Eidsiva) med å bli mer datadrevne, ved hjelp av Data Mesh-tankesettet?

Ståle Heitmann, CTO i Elvia.

Data Mesh på Google – hvordan komme i gang?

Noen av våre eksperter delte sine erfaringer med å bygge Elvia sin dataplattform, sterkt inspirert av tankene rundt Data Mesh og distribuert eierskap av data. Hvordan komme i gang og lykkes med et slikt prosjekt?

Anders Elton og Sigrid Marie Andersen, eksperter i Computas

Portrettbilde av Rune Hagbartsen

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen

Google Cloud Premier Partner

Computas er Google Cloud Premier Partner og har et av Nordens ledende ekspert-miljø på Google Cloud Platform. Computas har Google-spesialisering innenfor Application Development, og har en rekke erfarne Google Cloud-eksperter.