Eksklusivt frokostseminar

Bli datadrevet på Google Cloud Platform

02. Jun 08:30-11:00

Google Norge, Bryggegata 6, 0250 Oslo

Å utnytte mulighetene som ligger i moderne data- og analyseplattformer vil være helt sentralt for virksomheter som ønsker å bli mer datadrevne. Men hva kjennetegner en moderne data- og analyseplattform og hvor bør man starte?

Torsdag 2. juni inviterte Computas og Google de med et lederansvar innenfor teknologi og forretning til frokost og spennende foredrag i Google sine lokaler. Gjennom temaet moderne data- og analyseplattformer på Google Cloud Platform (GCP) delte vi tips til hvordan virksomheter kan lage treffsikre og brukerorienterte tjenester med smart bruk av data. Ståle Heitmann, CTO i Elvia, fortalte hvordan Norges største nettselskap jobber med å bli mer datadrevne, ved hjelp av Data Mesh-tankesettet. Les mer om foredragene nedenfor.

Lyntaler

Per Axel Aamot

Hvordan bli en datadrevet virksomhet? 

Hva vil det si å være datadrevet og hvilke hindringer finnes? Og Data Mesh, som har vært en tydelig trend ved etablering av dataplattformer de siste årene – er det mer enn en trend? Hva er det egentlig, og hvordan påvirker det de som skal bli datadrevet?

Per Axel Aamot, Rådgiver innenfor datadrevet utvikling i Computas.

Hvordan jobber Norges største nettselskap med data?

Hvordan jobber Elvia (tidligere Hafslund og Eidsiva) med å bli mer datadrevne, ved hjelp av Data Mesh-tankesettet?

Ståle Heitmann, CTO i Elvia.

Data Mesh på Google – hvordan komme i gang?

Noen av våre eksperter delte sine erfaringer med å bygge Elvia sin dataplattform, sterkt inspirert av tankene rundt Data Mesh og distribuert eierskap av data. Hvordan komme i gang og lykkes med et slikt prosjekt?

Anders Elton og Sigrid Marie Andersen, eksperter i Computas

Portrettbilde av Rune Hagbartsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rune Hagbartsen

Google Cloud Premier Partner

Computas er Google Cloud Premier Partner og har et av Nordens ledende ekspert-miljø på Google Cloud Platform. Computas har Google-spesialisering innenfor Application Development, og har en rekke erfarne Google Cloud-eksperter.