Jira – hva er det egentlig?

Effektivitet, samhandling, digitalisering og sømløse prosesser er ikke bare fine ord. Det er også helt essensielle forutsetninger for de aller fleste bedrifter. Programvaren Jira gjør det enkelt for alle involverte å se hva andre i teamet eller i prosjektet gjør, hvordan de ligger an med et gjøremål eller om de jobber mot en bestemt frist. Grunnet denne innsikten er det et fantastisk verktøy for DevOps-utviklingsprosjekter, samtidig som programmet bidrar til å redusere risiko betraktelig.

Jira et oppgavehåndteringssystem som hjelper deg med å holde styr på oppgaver i et prosjekt eller i et team. I utgangspunktet er programmet laget for å støtte programvareutvikling, men har også blitt tatt i bruk i flere andre disipliner innen alle typer bransjer.

Kom i gang med Jira

Computas hjelper bedrifter med å bruke Jira på en hensiktsmessig og optimal måte. Dette krever at teamet som jobber på et prosjekt har relativt god kjennskap til sin egen arbeidsprosess. Derfor innledes samarbeid ofte med en kortere eller lengre workshop, hvor Computas’ team og kunden sammen går gjennom faktiske arbeidsflyter og bidrar med forslag til løsninger.

Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å sette opp prosjekter på en god måte som støtter smidig samarbeid og som bidrar til at kunden effektiviserer arbeidet sitt

forteller Fjeld, en av Norges mest erfarne rådgivere innen Atlassian.

En slik gjennomgang av egne arbeidsmetodikker og rutiner er spennende og lærerikt for alle involverte, og kunden opplever ofte at de har fått hjelp til å kutte eventuelt unødvendige prosesser.

Workshops for optimal utnyttelse

Jira er enkelt å komme i gang med og mange bedrifter tar derfor det første steget på egen hånd. For å sikre at din bedrift får maksimalt utbytte av alle mulighetene tilbyr Computas to tilpassede workshops.

Én workshop for deg som lurer på om Jira kan være et nyttig verktøy for din bedrift, og én for deg som er godt i gang med å bruke det, men trenger litt hjelp med å utarbeide et godt oppsett for hvordan du skal rigge prosjektene dine riktig for videre vekst.

Fortsatt nysgjerrig? Her har vi samlet fire gode grunner til å velge Jira Service Management.


Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Preben Huseby

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Irina Bulf