dagen@ifi

Computas er hovedsamarbeidspartner for dagen@ifi 2024

Studentforeningen dagen@ifi arrangerer en av de største IT-karrieredagene i landet! Her samles flere titalls bedrifter, og hundrevis av nysgjerrige IT-studenter. I år er IT-selskapet Computas valgt som hovedsamarbeidspartner for skoleåret 2024.

Hvem er Computas?

Computas er en nordisk leverandør av IT-tjenester og rådgivning. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor. Vi har nærmere 40 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring. Computas er et 100% ansatteid selskap med nærmere 300 ansatte og svært høy medarbeidertilfredshet. Vi har en egen skreddersydd avdeling for nyutdannede – Computas NXT, samt et populært sommerstudentprogram. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum og vi har kontor i Trondheim.

Populært sommerstudentprogram

Computas’ sommerstudentprogram har blitt tradisjon og dateres over ti år tilbake. Ordningen har vokst i takt med veksten i det ansatteide selskapet, og i 2023 rommet programmet hele 27 studenter – nøye utvalgt blant nærmere 400 søkere. I denne filmen får du et innblikk i hvordan sommerjobb i Computas kan se ut.

Bli bedre kjent med oss

Lurer du på hvordan det er å være nyansatt i Computas? Sjekk ut hverdagen til våre nyutdannede talenter på instagram – ComputasNXT. Blar du i storyene kan du også se et lite innblikk i sommerstudentenes hverdag. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev her. Med invitasjon til arrangementer, nyheter fra Computas og faglig innhold.

Visste du at Computas…

…har hovedkontor midt i det energiske hjertet av hovedstaden? Fargesprakende kontorlokaler, byens råeste takterrasse og kongelig utsikt!

…har en skreddersydd avdeling, NXT, for nyansatte som kommer rett fra studier? Du får også en personlig fadder som følger deg opp, så du får en trygg start.

…har som mål å være en av Norges mest attraktive arbeidsplasser med bransjens beste goder?

Vil du vite mer?

Har du spørsmål i forbindelse med rekruttering eller våre ledige stillinger? Ta kontakt for en uforpliktende prat

Kathrine Huus Waagen