Computas som samarbeidspartner

Computas tilbyr rådgivning, konsulenttjenester og løsninger basert på en rekke forskjellige avtaleformer av både kortsiktig og langsiktig art. I hovedsak kjøper våre kunder tjenester og kompetanse fra oss på denne måten:

Leie av IT-konsulenter

Computas har et solid tverrfaglig miljø i ryggen og en arbeidsgiver med fokus på fornøyde medarbeidere, sterk samarbeidskultur og kontinuerlig faglig utvikling av de ansatte. Våre konsulenter er trent på å sette seg raskt inn i kundens forretningsområde og domene. De får svært gode tilbakemeldinger i vår kundeundersøkelse og scorer spesielt høyt på integritet og samarbeidsevne. Vi tilbyr konsulenttjenester innenfor de fleste relevante fagområder innenfor digitalisering og IT, som koding (Java, .NET / .NET Core, C#, TypeScript, Kotlin, Python, Smalltalk m.m), arkitektur, sikkerhet, testing, brukeropplevelse/UX, design, dataanalyse, AI/maskinlæring og prosjektledelse. 

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivningstjenester innenfor alle våre kompetanseområder. Det kan være oppdrag der en rådgiver fra Computas inngår i kundens team over tid, eller det kan være timebetalte oppdrag der vår rådgiver er tilgjengelig for adhoc sparring over en kortere eller lengre periode. Våre rådgivere kan også levere kurs og foredrag. Vi har rådgivere med spisskompetanse på bl.a. IT-strategi, arkitektur, skyteknologi, dataanalyse, AI, automatisering, sikkerhet, brukeropplevelse og tjenestedesign. Blant våre erfarne rådgivere finner du også prosjektledere, testledere, coacher innen smidige leveranser og rådgivere for kvalitets- og sertifiseringsprosesser, team- og endringsledelse. Vi kan også tilby rådgivning og ekspertise på plattformer som Google Cloud, Microsoft Azure, Atlassian.

Tverrfaglige team

Mange av våre kunder ønsker å gjennomføre et IT-/digitaliseringsprosjekt der det er behov for tverrfaglig kompetanse. Computas kan levere hele team for kortere eller lengre oppdrag, skreddersydd etter kundens behov og prosjekt. Et tverrfaglig team fra Computas bringer med seg en sterk kultur for samarbeid og for agil utviklingsmetodikk, og vil også ha fokus på å involvere kundens ansatte underveis i oppdraget. I våre leveranser går skaperglede hånd i hånd med brukernytte og verdiskapning for våre kunder.

Løsning som en tjeneste

Stadig flere av våre kunder ønsker et partnerskap med en erfaren totalleverandør. «Løsning som en tjeneste» er en moderne måte å skaffe seg skreddersydd programvare på, som innebærer alt fra idé til ferdig utviklet løsning. Når vi sammen med kundene våre er med fra fasen der man definerer problemet som faktisk skal løses, blir resultatet og løsningen som regel både bedre og mer brukerorientert. Computas tar totalansvar for drift og videreutvikling av løsning. Kunden forholder seg til et fast kjerneteam og relevant kompetanse hentes inn etter behov. Avtaleformen sikrer forutsigbarhet med tanke på både kompetansetilgang og ikke minst kostnader.

Portrett Pål Knudsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Pål Vermund Knudsen