After Hours

Teknologi med mening

20. Oct 16:30-21:00

Computashuset – Akersgata 35, 0158 Oslo

Bli med og samle inn penger til TV-aksjonen gjennom koding og lek! Tradisjon tro engasjerer Computas seg i TV-aksjonen gjennom bidrag og aktiviteter. Årets TV-aksjon går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Torsdag 20. oktober inviterer vi til “Teknologi med mening” hjemme hos oss i Akersgata! En kveld med fag, lek og moro – både for deg som er arkitekt, utvikler, produkteier, prosjektleder, forretningsutvikler og teknologisjef.

Faglig program

Introduksjon og felles foredrag

Kl. 16.30 – 17.00
Mat, forfriskninger og mingling

Kl. 17.00 – 17.45
Velkomst og introduksjon til kveldens tema
TV-aksjonen & Computas gir en velkomst og introduksjon til kveldens tema

Track 1: Forretning

18:00-20:00 TBA

Track 2: Teknologi

18:00-20:00 Workshop: Kode med mening
«Kode med mening» er en workshop med fokus på å løse oppgaver knyttet til store og små utfordringer for TV-aksjonen. For hver oppgave som løses, donerer Computas en sum penger til TV-aksjonen. Du skal med andre ord ikke bare løse problemer, du er med på å samle inn penger selv. Det blir noen kode-oppgaver der du må programmere litt for å løse de, men også noen tradisjonelle hjernetrim-oppgaver som skal kunne løses helt uten utvikler-erfaring. Det eneste du trenger for å være med er en datamaskin med en nettleser.

Felles avslutning og sosialt

Kl. 20.00 – 21.00
TBA

Leger uten grenser, lege hjelper et barn på legekontoret

Årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest og arbeidet med å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Det skal gis vaksiner, tilgang på livreddende medisiner og legebehandling. I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer. 

Det handler om små bidrag for å gjøre verden til et bedre sted

Trond Eilertsen, adm.dir.