SIKT

– skap verdi med data 

Computas har over 30 års erfaring med IT-utvikling i offentlig og privat sektor. Vi tilbyr tverrfaglig kompetanse fra programmering og arkitektur til design og forretningsutvikling. Våre rådgivere og konsulenter har lang erfaring med å finne gull i virksomheters datagrunnlag og å kvalitetssikre og tilgjengeliggjøre dette.

Vi er partnere av Google og Microsoft og har spisskompetanse på markedets fremste verktøy for moderne databehandling, automatisering og bruk av kunstig intelligens. Vi er stolte av å ha fornøyde kunder som opplever at vi forstår deres behov og tilfører verdi. Vi er nå på utkikk etter flere Data Engineerere som vil være med på en ny, ambisiøs satsning innenfor dataanalyse.

«Vi kan nå sammenstille data som gir langt bedre styringsinformasjon, bedre datakvalitet og et definert målbilde.»

NAV

Et veikart for bedre SIKT

Mange virksomheter sitter på store mengder verdifulle data som de ikke opplever å få utnyttet på en effektiv måte. Typiske problemstillinger er at dataene er lite tilgjengelig fordi de er lagret i forskjellige kilder og systemer, usikkerhet rundt datakvaliteten og bekymringer for om man har lagret og benytter data innenfor gjeldende lover og regler. 

Computas har lang erfaring med brukerorienterte tilnærminger som hjelper virksomheter med å kvalitetssikre, sammenstille og utnytte data. Vi har utviklet et rammeverk vi har kalt SIKT – for bedre oversikt, dypere innsikt og en strategisk utsikt.

Kom i gang med Computas Data Discovery Workshop

Computas tilbyr en Data Discovery Workshop – en halv eller en hel dag. Her går vi gjennom virksomhetens tilgjengelige data og arkitekturen dataene befinner seg i. I etterkant mottar dere en rapport som gir anbefalinger for hvilke grep virksomheten kan ta for å bli mer datadrevet – på kort og lang sikt.

Portrettbilde av Rune Hagbartsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rune Hagbartsen