En ny arbeidshverdag med monday.com

Ønsker din virksomhet å forbedre teamarbeid og øke produktiviteten? Trenger dere en bedre måte å strukturere og automatisere arbeidsoppgaver på? Med monday.com kan du realisere en ny arbeidshverdag for deg og dine kollegaer.

Computas er monday.com-partner og har lang erfaring med å hjelpe virksomheter med å forbedre teamarbeid og produktivitet, både gjennom digitale verktøy og metodikk. Stadig flere tar i bruk monday.com, og vi bistår virksomheter som ønsker å utforske hvilke muligheter som ligger i verktøyet – enten det gjelder markedsavdelingen, salgsavdelingen, IT-avdelingen eller andre funksjoner i din virksomhet.


Hva er monday.com?

Med monday.com kan dine medarbeidere planlegge, gjennomføre og holde oversikt over prosjekter, prosesser og daglige arbeidsoppgaver gjennom én enkelt og skybasert plattform.

Plattformen er oversiktlig og brukervennlig – det er enkelt organisere og spore fremdriften av prosjekter og oppgaver. Med verktøy for å dele filer, kommunisere og samarbeide, kan teamet ditt jobbe effektivt og holde oversikt over hverandres oppgaver og mål.

monday.com i din virksomhet

Markedsføring og salg
Med egen markedsføringmodul og et innovativt CRM-system gjør monday.com arbeidshverdagen enklere for både markeds- og salgsavdelingen. Optimaliser marked- og salgsaktiviteter med full oversikter over budsjetter, worklogger, kampanjer, leads, deals og analyse av resultater.

Prosjektledelse
Med monday.com kan prosjektledere enkelt sette opp prosjektgrupper, tildele oppgaver og følge med på fremdriften på enkelte oppgaver eller hele prosjekter. Dette gjør det enklere å holde oversikt over hva som skal gjøres og når det skal gjøres, noe som kan bidra til å øke effektiviteten og redusere stressnivået for prosjektlederen og teamet.

IT, HR og administrasjon
Har IT-avdelingen behov for bedre kontroll på interne rutiner, prosjekter og hendelser? Trenger HR en ny bedre måte å administrere rekruttering, onboarding og medarbeiderundersøkelser på? Med monday.com får dere ferdige templates for disse avdelingene, som selvfølgelig kan skreddersys etter behov.

Hva kan Computas bistå med?

Kom i gang med monday.com

  • Lisenshåndtering- og forvaltning
  • Innføring og opplæring

Optimalisering av prosesser og arbeidsflyt

  • Introduksjon til metodikk og verktøy som lar deg realisere en effektiv arbeidshverdag
  • Beste praksis for bruk av verktøyene
  • Rådgivning i smidig arbeidsmetodikk – agile coach

Konfigurering og skreddersøm

  • Har din virksomhet spesifikke behov? Vi hjelper dere med å sette opp og modifisere moduler

Hvorfor velge Computas?

Computas har et solid sertifisert fagmiljø innen teknologi, arbeidsmetodikk og prosess-effektivisering. Vi har lang erfaring med å hjelpe virksomheter som ønsker å jobbe smartere. Som eneste norske partner er Computas derfor et naturlig valg for virksomheter som ønsker å utforske monday.com.

Vi bistår også deg som allerede bruker monday.com, men ønsker større utnyttelse av verktøyet.

Integrasjon mot eksisterende applikasjoner

Det er enkelt å integrere monday.com mot applikasjonene dere allerede bruker. For eksempel:

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Oddrun Fjeldberg